Van Dammes on kova garagebändi + esittelyssä viisi erilaista Thunderbirdiä

Pari viikkoa sitten julkaistu helsinkiläisen Van Dammesin Thunderbirds Are Go on harvinaisen onnistunut garagepunkryppyily, jossa ns. KAIKKI on säröllä ja kovalla ja kaakossa. On melodiaa, on hurjaa vauhtia, on riittävän lyhyt mitta, pari minuuttia.

Kolme vuotta sitten perustettu bändi on aikaisemmin julkaissut kaksi ep:tä (The VD ja Better Than Sex). Ne voi kuunnella Spotikassa.

Jos sen sijaan hauat muistella, mitä kaikkea onkaan kaupattu Thunderbirds-nimellä, tällä lyhyt viiden kohdan reminder.

    1. Frisbeegolf-kiekko! Innovan Thunderbird on vakaa kiekko, joka on lento-ominaisuuksiltaan kuin maailman suosituin väylädraiveri Teebird mutta nopeudeltaan lähellä pituusheiton ME-kiekkoa Valkyrieta. Sanovat sen olevan erittäin luotettava valinta tarkkoihin avauksiin myös hieman kovemmassa tuulessa.
    2. Klassikkoauto! Ford Thunderbird esiteltiin autoilevalle kansalle vuonna 1955. Ensimmäiset Thunderbirdit olivat kaksipaikkaisia menopelejä, ja koko perheen vaihtoehdoksi se muuttui 1958, kun toisen sukupolven versioon lisättiin myös takapenkki.
    3. Sähköpostiohjelma! ”Thunderbird on ilmainen sähköpostiohjelma, joka on helppo ottaa käyttöön ja muokata mieleisekseen – ja siinä on paljon mainioita toimintoja!” En tosin tiedä ketään, joka käyttäisi sitä.
    4. Taikuustupa! Harry Potterin luoja J.K. Rowling on esitellyt Tylypahkan lisäksi myös muita taikuuskouluja, joita ei itse kirjasarjassa kuvata. Thunderbird on Ilvermornyn taikuuskoulun tupa, jonka myrskylintu edustaa velhon sielua ja suosii seikkailijoita.

Ja sit tietysti se animaatiosarja, johon Van Dammes viittaa tässä tykkiässäbiisissään.

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s