Justice on menettänyt kaiken tehonsa ja on ihan paska nykyään

Muistaako jengi vielä, kuinka kovalta ranskalaisten Gaspard Augén ja Xavier de Rosnayn elektroduo Justice kuulosti vuonna 2007? Tai vielä yhden biisin ajan vuonna 2011?

Daft Punkin perässä eedeeämmän keskukseen hyökännyt kaksikko oli just ajassa kiinni, just eikä melkein. Justice teki tyylikästä, tanssittavaa, upealta soundaavaa musiikkia, joka oli samaan aikaan tarpeeksi populaaria ja tarpeeksi hipsteriä. Vielä kun Daft Punk oli uusien julkaisujen suhteen luovalla tauolla, Justice onnistui ottamaan haltuunsa french housen valtaistuimen.

Vielä viisi vuotta sitten hype bändin ympärillä oli niin kova, että mäkin luulin pitäväni Audio, Video, Disco -albumista. Jälkikäteen ajateltuna sekin taisi olla vain ässän ykkössinkun luomaa harhaa. Soittamattahan se levy on jäänyt.

Niin mites vuonna 2016?

Noh, kun Justice julkaisi pari viikkoa sitten uuden biisin Randy, luulin sitä paskaksi vitsiksi. Siis mitä ihmeen ärsyttävällä ulinalla kuorrutettua lässydiscoa se on? Leutoa groovea, vanhoja soundeja ja MAAILMAN HEIKOIN KERTSI! Niinku 70-lukua mahdollisimman huonosti. Hieno video tosin.

Ja nyt tää uusi biisi ALAKAZAM! Nimi olisi periaatteessa aika iskevä, ellei se olisi Pokémon-viittaus, eli aika väsynyt & vanhentunut viittaus, eli jälleen yksi väsynyt & vanhenut ase Justicen hyökkäyskalustossa, eli jälleen yks syy olla paska.

Toi kiva synamelodia pelastaa jonkin verran, ja itse asiassa tää videon soundi on aika kiva. Niinku että kuulostaa siltä miltä Justicen keikalla oikeasti vois kuulostaa. Kai tästä pystyis kevyesti tykkäilemään, jos esittäjänä olis jokin suomalainen aloitteva ryhmä.

Mut Justice oli joskus niin saatanan hyvä, että tää on vain surullista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s