Ensisoitossa uusi Black Lizard & hyvää xynttäriä Soliti!

Suomen parhaisiin indielevy-yhtiöihin lukeutuva Soliti on ehtinyt loisteliaaseen viiden vuoden ikään. Synttäribileet lafka järjesti syyskuussa, ja nyt talven kynnyksellä 25. marraskuuta ilmestyy kokoelma Soliti Five Years: My brain hurts a lot. Solitin taivalta seuranneille levyn ns. ”juttu” ei tulle yllätyksenä: labelin bändit tekevät tulkintojaan toistensa biiseistä. Viisivuotiskokoelmalla kuullaan Black Lizardia, Delay Treesiä, Astrid Swania, The New Tigersia, Love Sportia, Black Twigia ja Cats of Transnistriaa.

Joten mikä olisikaan parempi tapa juhlia Solitia kuin esitellä SUPERÄSSÄ TULKINTA BLACK LIZARDILTA! Helsinkiläisbändi on tehnyt letkeästi etenevän version Cats of Transnistrian utuisesta unikaikuilusta Good Night. Bändille ominaiset surinakitarat näyttäytyvät siellä täällä, ja väliosassa on jopa pientä thedoorsmaisuutta, ainakin mukavan melodisesti leikittelevässä bassolinjassa.

Jos on tämä ensimmäinen maistiainen nannaa, niin voin luvata, että koko My brain hurts a lot -levykin on hieno. Erityisesti Delay Treesin versio Cats on Firen Our Old Centre Backistä ja Astrid Swanin uran ensimmäinen suomenkielinen tulkinta Puunhalaajan Härkä ja paimen -biisistä ovat mahtavia. Kantsii odottaa, beibit.

Kun Soliti tarjoaa synttäreidensä kunniaksi hyviä biisejä, tiedätkö, mikä olisi JUST SULTA hyvä synttärilahja Solitille? No vaikka ostaa joku levy! Niitä saa tilattua helposti ja kätevästi täältä.

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s