10 hyvää asiaa Pete Parkkosen videosta – ja 1 huono

Pete Parkkonen julkaisi tänään supersexyn videon Kohta sataa -biisistä. Se on herättänyt hysteeristä keskustelua, niin kuin Parkkosen ja tekijätiimin tavoite lienikin. Pidän videota erittäin hyvänä vetona, koska…

  1. Pete Parkkosella on viimein oikeasti väliä. Hän on ollut Idols-ajoistaan lähtien taitava laulaja ja poikkeuksellisen valovoimainen tv-esiintyjä, mutta hänen omat biisinsä, videonsa ja albuminsa – ne, mistä artisti rakentuu – ovat olleet mitäänsanomattomia. Se muuttui tänään, sillä nyt kaikilla on PAKKO OLLA joku mielipide Parkkosesta.
  2. Jumalauta on jäbällä pokkaa. Siis oikeasti, onhan tää video TÖRKEE, niin törkee, että tylsänä heteromiehenä mun on hieman vaikea katsoa sitä. Biisi ei ole rokkenrollia, mutta video on.
  3. Tää kuvasto on ihan mieletön. Alussa Parkkonen roiskuttaa katsojan päälle vertauskuvainnollisen kultaisen suihkun. Sitten vuorossa on  skumppalaukeaminen. Välissä punasilmäistä savuttelua. Taustalla rakkauden sprinkrelit purskahtelevat. Nyt todellakin sataa.
  4. Ihmiset pääsevät olemaan julkisesti kiimaisia. Ehkä mä tunnen poikkeuksellisen seksuaalisia tyyppejä, mut jumaleissön sitä perustarpeisiin vetoavan ihailun määrää, mitä mun Facebook-fiidi on vieläkin pullollaan. Vastaavia miehiä on maailmassa lukuisia, mutta ei nähtävästi Suomessa. Upeaa.
  5. Epävarmat miehet ovat ihan paskana. Ei maha mittään, mut onhan se hienoa, kun ulkonäössä, lahjakkuudessa ja menestyksessä mitattuna ylivertaista adonista yritetään vetää sanallisesti alas, 100% turhaan.
  6. Osa Parkkosen vanhasta yleisöstä putoaa pois. Eli jotkut fanit eivät sulata uutta linjaa, ja se on erinomainen juttu. Niin käy silloin, kun tehdään rohkeita päätöksiä.
  7. Tää ei oo oikeastaan hassumpi biisi. Vuosia Pete yritti olla rokkari, mutta oli liian siisti ja liian tuotettu siihen genreen. Ne lukuisat fiittauksen ja erinäiset poppikokeilut on ollut vähän siinä ja siinä, ei huonoja mut ei kyl hyviäkään. Nyt lähtee.
  8. Parkkonen uskalsi painaa resettiä. Kohta sataa on julistuksellisesti hänen uuden uransa nollapiste. Millään aikaisemmin julkaistulla ei ole enää merkitystä, ehkä Mitä mä teen -sinkkua lukuun ottamatta.
  9. Hänellä on uusi tukka. Naistenlehtiä lukevat tietävät merkityksen.
  10. Aika helkkarin monen mielestä Pete Parkkonen on nyt Suomen seksikkäin mies. On aina hyvä, jos voi olla ykkönen jossain.

+ se yksi huono. Parkkosen persoona on tunnettu ja pidetty, ja hänen ulkoinen imagonsa on nyt katapultattu suht. kovaan lentoon. Musiikin pitää seurata perässä, ja vaikka Kohta sataa onkin kelpo biisi, vielä tässä vaiheessa se jää kaiken muun alle.

Eli lisää hittejä, rohkeasti tuotettu poppialbumi ja SAATANAN KOVA SHOW kesän festareille. Niinku anttituiskut, mut omalla tavalla. Se ois kova.

Toivon Petelle lykkyä ja menestystä. Tän videon tekeminen oli oikea päätös.

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s