Stop, Shake, Honey, Go

Olli – Kuka on tämä nerokas teini Kirkkonummelta?

Mainokset

Eipä taas vähään aikaa ollutkaan tapahtunut sitä parasta. Että löytää jotain itselleen uutta ja jännää ja yllättävää. Kokee ns. MITÄ TÄÄ ON? -efektin.

Tänään aamupäivällä blogisuosikki DF5K mainitsi Facebookissa, että heidän ja Kirkkonummelta kotoisin olevan, ilmeisesti 16-vuotiaan Ollin yhteisbiisiä Kartta oli kuunneltu Soundcloudissa yli 100 000 kertaa. Siis YLI SATATUHATTA.

Ja mä ajattelin, että kuka tää Olli on. Ja kuuntelin. Ja huomasin, että helvetti, joitain sen biisejä on kuunneltu satojatuhansia kertoja, ja ne on loistavia. Herkkää makuuhuone-indietä yhdistettynä hauraisiin biitteihin ja elokuvadialogiin. Ukuleleä, kilkuttimia, Japania, sydämeen käyviä lyriikoita, vilpittömyyttä. Lofi-soundeja, mutta taitavasti toteutettuina.

Ja ylistäviä kommentteja, paljon.

Ollin Bandcampissa on rutkasti materiaalia kuunneltavaksi, muun muassa joululevy, jonka tuotto (ei mitään hajua, kuinka suuri summa) ohjataan SOS Lapsikylän ja Punaisen ristin toimintaan. Että sydänkin on kohdallaan.

Ja tietysti netistä on aika vaikea löytää selkeää faktatietoa tyypistä, vaikka suosiota on. Olisiko tuo Japani-homma se juttu? Eli fanikunta sen genren suunnasta, ja kun mä oon siitä pihalla, niin en tiedä mitään.

Että saa kertoa.

Mut mahtavaa musiikkia nuorelta jäbältä.

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä.

Mainokset

Mainokset