Top7 – Emma Gaalan puhutuimmat salaliittoteoriat – ja vastaukset niihin!

Suomalaisen musiikin menestynein sadasosa palkittiin lauantaina Espoon Metro Areenalla järjestetyssä Emma Gaalassa. Jälleen kerran väki jakautui saatanan vihaisiin ja saatanan kännisiin – eli maaperä oli juuri sopivan kuohkea epäilyille, mustamaalaukselle ja salaliittoteorioille.

Tässä pöyristyttävimmät vaihtoehtoisen totuuden palaset, according to internet. Sillä näin nämä asiat koetaan. (edit. Tää oli alun perin Top5, mut näitä alkoi sataa mulle yksityisviesteinä, joten oli pakko laajentaa.)

VÄITE #7: Vuoden rockalbumi -kategoria oli taas kerran jotain ihan muuta kuin rockia, koska isot levy-yhtiöt eivät enää juurikaan julkaise rocklevyjä – ja pieniä yhtiöitä ei menestyjien juhlassa palkita.

Q: ONX TOTTA?
A: Ei paljon muutakaan. Tosin Olavi Uusivirta on hieno artisti ja Emmansa ansainnut.

VÄITE #6: Jukka Immonen voitti tuottaja-Emman, koska Hank Solo ja Jurek eivät ole vielä juoneet, matkustaneet ja saunoneet tarpeeksi raatilaisten kanssa.

Q: ONX TOTTA?
A: Kaikki ehdolla olleet tuottajat ovat ammattitaitoisia tyyppejä. Ehkä tällä kertaa kokemus ajoi ajanmukaisuuden ohi. Sekä Hank Solo että Jurek tulevat vielä palkintonsa saamaan, toinen jo luultavasti ensi vuonna.

VÄITE #5: Lavasta tehtiin tarkoituksella liian kapea, jotta kaikki känniset tyypit putoaisivat alas ja tekisivät pellen itsestään. Alman sisko Anna ja JVG:n Jare lankesivat, kymmenet muut olivat langeta.

Q: ONX TOTTA?
A: Näyttävätkö Musiikintuottajat Ry:n tyypit siltä, että he ajattelevat jotain lavarakennelmia?

VÄITE #4: Heikki Paasonen painostettiin juontajaksi. Vuosi sitten elettiin kuuminta Axl Smith -kohun aikaa, ja hänen pakkoperumisensa vuoksi tapahtuman televisioinut Nelonen hankki korvaajiksi omien radiokanaviensa Anni Hautalan ja Sami Kurosen. He promosivat niin paljon Sanoman radioita, että homma oli pakko viheltää tänä vuonna poikki.

Q: ONX TOTTA?
A: Ei. Nelonen vain halusi tänä vuonna promota Heikki Paasosta enemmän kuin radioitaan.

VÄITE #3: Sanni ja Lauri Tähkä jätettiin ilman Emmoja, koska tuomaristo on kyllästynyt heihin. Tähkä on voittanut miljoona Emmaa ja Sannikin sai vuoden 2013 naissolistin palkinnon (vielä tuolloin) suht kevyesti, vaikka Suvi Teräsniskalla oli samana vuonna ollut kaksi albumilistan ykköstä. Tänä vuonna haluttiin nostaa muita artisteja.

Q: ONX TOTTA?
A: Nooooh tässä voi e h k ä olla vähän jotain. Emmat ovat kuin Oscarit, eli sympatia vaikuttaa raadin äänestyskäytökseen. Mutta toisaalta kaikki tämänkin vuoden voittajat ansaitsivat palkintonsa, että sit taas… niin tää menee.

VÄITE #2: Levy-yhtiöt eivät uskaltaneet päästää kaikkia artistejaan laulamaan livenä. Esim. Arttu Lindeman ja Eveliina näyttivät vain aukovan suutaan.

Q: ONX TOTTA?
A: Tervetuloa viihdebisnekseen. Se on kyl toinen juttu, kuka päätöksen teki.

VÄITE #1: Paula Vesala voitti Emman vuoden 2015 biisillä, koska hänen uudempia laulujaan ei olisi voinut perustellusti palkita. Tequila julkaistiin lokakuussa 2015, joten aikaisemman käytännön mukaan sen ei olisi pitänyt voittaa. Mutta koska Emma-raati halusi nähdä ”Vesala putsasi pöydän” -tyylisiä otsikoita, hänelle haluttiin antaan myös biisi-Emma.

Q: ONX TOTTA?
A: Tequilan palkitseminen ON outoa. Ehkä illuminati ja reptiliaanit ovat ottaneet vallan Emma-raadin päättävistä elimistä? Ehkä me olemme kaikki vain nappuloita tässä elämän absurdissa pelissä.

Eiks nii?vicious-cabaret

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s