Ai helvetti! HÄN on hyvä! HÄN on niinku poppiversio Teksti-tv 666:sta! Eikä ihme!

Saattaa olla muuten, etten oo koskaan aikaisemmin laittanut neljää huutomerkkiä otsikkoon niin, että olisin tarkoittanut jokaista. Ja nyt kun tuota kirjoittamaani yksilöä katson, niin aika hirveähän se on, mutta totta. Perustelen sen palasissa.

 1. AI HELVETTI!
  On nimittäin hienoa joka kerta, kun saa kuunnella uuden bändin uuden biisin ja rakastaa sitä. Huomata ensimmäisestä kitarasoinnusta, että tämä tulee olemaan tuttua mutta tuoretta. Siihen tunteeseen ei kyllästy.
 2. HÄN on hyvä!
  Tietyllä tavalla selittävä osa ensimmäiseen lauseeseen, mutta tarpeellinen, koska sanapari ”ai helvetti” voi tarkoittaa niin montaa eri asiaa. Vaikka sitä, että joku tunnettu henkilö on kärynnyt ratista tai että on itse potkaissut jalkansa rotvallirreunaan. Niin että onhan se selvenettävä, miksi huudahtelee ja kiroilee. Tässä tapauksessa muuten ”HÄN” tarkoittaa yhtyettä, ei henkilöä.
 3. HÄN on niinku poppiversio Teksti-tv 666:sta!
  Tässä ollaan jo viiltävän, indiejumalalle sopivaisen analyysin puolella. Yhtye nimeltä HÄN nimittäin kuulostaa melkoisesti tekstarien popimmalta puolelta, mutta ehkä vielä hieman sitäkin popimmalta. Tai ainakin tämä ensimmäinen single Ulottuvuusportti kuulostaa.
 4. Eikä ihme!
  No ei tietenkään ihme, koska HÄN-yhtyeessä on jäseniä French Filmsistä, Teksti-tv 666:sta, Lada Nuevosta ja Spectral Raysistä. Että kyl se soittajan persoona vain läpi tunkee, oli bändin nimi mikä vain.

HÄN on nyt siis julkaissut yhden biisin. Myöhemmin keväällä on luvassa toinen (digi)sinkku. Ne julkaisee Soit Se Silti. Fyysinen 7-tuumainensinkkukin on tulossa Rolling Recordsin kautta.

AIKA MAGEETA MENOO, EIKS OO?

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s