Vestasta tulee Suomen seuraava supertähti, jos hän vain itse niin haluaa

Ai että, tätä on odotettu! 22-vuotias laulaja-lauluntekijä Vesta on allekirjoittanut sopparin Etenee Recordsin kanssa. Se tarkoittaa käytännössä, että lähitulevaisuudessa häneltä on lupa odottaa kokopitkää albumia. Se tarkoittaa myös sitä, että hän on saanut yhteistyökumppaneikseen juuri itselleen sopivat ihmiset. Sitäkin se tarkoittaa, että hänellä on mahdollisuus nousta aivan perkeleen suosituksi artistiksi.

Miten niin?

Noh, Etenee on Perttu Mäkelän levy-yhtiö. Perttu tietää, miten tehdään hyvää ja miten tehdään suosittua. Todisteina esimerkiksi Uusi Fantasia, Vesala ja Stig. Ja koska Etenee on Warnerin alamerkki, kaupallisesti ajateltuna Vestalla on taustallaan suomalaisen musiikin ykköstyypit.

Rakenteet ovat siis kunnossa, mutta niin on tuotekin.

Vestan ääni on tunnistettava. Hän on juuri siinä sweet spotissa, jossa voimakkuus ja persoonallisuus kohtaavat herkkyyden ja haavoittuvaisuuden.

Ja hänen biisinsä ovat loistavia. Major Lazerin Get Freen mieleen tuova Vielä1, urbaanisti iskelmällinen Kevät ja melankolisesti diskoileva Anteeksi ovat tyyleiltään erilaisia mutta ns. hengelliseltä olemukseltaan yhteen sopivia kappaleita, joista kuka tahansa voisi olla ylpeä.

Ja verrattain nuoresta iästään huolimatta hän on ollut jo kauan pelissä mukana.

Kirjoitin Kauriinmetsästäjien Revi mua -biisin yhteydessä, että Vestalla on upea ääni ja kiva tyyli, ja että hänestä tulee vielä oikein suosittu.

Hänestä tulee.

Supersuosittu.

Jos vain itse uskaltaa tehdä omanlaistaan musiikkia ja samalla ottaa vastaan Warnerin ja Etenee Recordsin tarjoamaa kaupallista vetoapua.

Odotetaan parasta.

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s