Tee sä mitä teet, kunhan kuuntelet Kaveri Specialin uuden levyn

Kesähitti. Yhdeksän sanaa päin helvettiä. Tarkoitushakuisuuden huippu. Ja joka kevät sama saatanan ralli. Satoja säälittäviä yrityksiä, toinen toistaan tavanomaisempia, nolompia ja väkinäisempiä. Loma, dokaus, aurinko, tytöt, kasvomaalit, bailaus, hyvä meininki, pari noloo kännimokaa, aamun asti mennään ja sit taas uusiks.

Niinku.

Mutta kesäinen musiikki, AI PERKELE, IHAN ERI JUTTU! Ihan eri juttu. Island In The Sun, Surfer’s Hymn, Stir It Up, Round And Round, Sunny Afternoon, Eyes Be Closed, King Of The Beach, Vacation, Rockaway Beach, jne jne jne. Kesäbiisejä, ei kesähittejä. Aurinkoisia sisältä, ei vain pinnalta.

Näillä raukoilla rajoilla ei kovin montaa onnistunutta kesälevyä ole julkaistu, eikä sit niitä yksittäisiä kappaleitakaan liiaksi. Jos vielä kesän lyhyyttä murehtivat biisit ja menneitä suvia kaihoavat laulut pudotetaan pois, joukko alkaa olla sitäkin pienempi.

Mistä päästääkiin ihastuttavaan Kaveri Specialiin. Kais tiät, Pussikaljasää, Rantakoira, huiput keikat, iloiset kasvot? Se bändi, joka päätti, että paskat harmaudesta ja tylsyydestä ja tästä kaikesta, että ME OLLAAN SE KESÄ, vaikka sit räntäsateessa tai keskellä pyryä. Vuonna 2014 ilmestynyt debyyttialbumi Kaveri Special tykästytti paljon, ja vielä enemmän tykästyttää juuri julkaistu kakkoslevy Korkea elämä.

Kaveri Special ei tuhlaa aikaansa vakuuttakseen, että nyt on kova kesämeno. Koska miksi puhua siitä, minkä jokainen näkee ja kuulee ilmankin?

KESTOKUUNTELUUN!

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä ja Instagramissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s