Onks kiire? Kuuntele ainakin nämä kolme biisiä Burning Heartsin uudelta levyltä

Hektiseksi on meno mennyt! Perin hektiseksi. Uusia levyjä, uusia viikonloppuja, uusia urheilukilpailuja, uusia lämpimiä hetkiä. Ylitarjontaa.

Että jos ei pidä varaansa, saattaa mennä elämä ohi, mutta jos taas juoksee kaiken perässä, jää elämä elämättä, kun ei ehdi nauttia mistään.

Niin että ajattelin Burning Heartsin kohdalla tarjota tällaista kivaa pikku musaramppia, jota pitkin kun kulkee, voi sit päättää, meneekö sisälle vai ei. Eli jos ei ole aikaa / halua / kestävyyttä kuunnella kokonaan 19. toukokuuta ilmestynyttä Battlefiels-albumia, tässä ois kolme loistavaa biisiä, joiden avulla on helppo tehdä päätös jatkosta.

  1. Folie Á Deux
    Yhdellä sanalla: mestariteos. Soundillisesti 80-luvun alun Curea tapaileva poppikaunotar, jossa on paitsi ihanat kitarat ja synat, myös erittäin onnistuneet sanat. Kollektiivinen mielenhäiriöstä, jaetusta harhaluuloisuudesta tai sen sellaisesta kertovia viisuja ei ole koskaan liikaa.
  2. Ticket
    Jos Folie Á Deux oli mielestäni curemainen, sit on pakko väittää Ticketin lähtevän liikkelle intheairmaisesti. Se muuttuu kuitenkin nopeasti hauskaksi crossover-reggaeksi, josta mulle tulee aina mieleen Major Lazerin Get Free, vaikka ei se mikään tämän grooven lähtöpiste olekaan. Upea tunnelma, ja tosi kauniita ristiin kulkevia melodioita.
  3. Work Of Art
    Battlefields-albumin viime vuonna julkaistu ensisingle, joka ei näytä kuluvan käytössä. Suoraan Burning Heartsin musiikillisesta keskuksesta tuleva kappale, joka lepää ylivoimaisen vahvan kertosäkeensä päällä. Mielestäni viime vuoden 12. paras kotimainen biisi, muuten!

Niin! Eiks ookin niin, että näiden kolmen sävelteoksen jälkeen on vaikea olla kuuntelematta koko levyä?

Nii-in!

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s