TELEVISIO! Puhdista sinäkin korvasi porilaisella avantoelektrolla

Okei, me kaikki tiedetään, että iso osa Jussi Lehtisalon ja Ilari Larjoston Televisio-yhtyeen estetiikasta on hauskaa. Ei vitsiä, mutta hauskaa.

Niinku että:

  1. Avantoelektroa. Ei siis avant-elektroa. Että varmaan joku muukin luki otsikon sanaparin väärin. Koska niin oli tarkoitettu.
  2. Toi logo / levynkansi. Niin kuin Ylen uutisten tv-tunnarista 80-luvulta. Paitsi että keskustassa ei ole maailma vaan tyhjä ympyrä.
  3. Tää hurmaava esittelyteksti: ”Taide on helposti muunnettavissa henkisen pääoman omistamista koskevaksi politiikaksi, jossa populistisen porvariston juristit saapastelevat vaatimaan taiteellisten innovaatioiden ja ideoiden omistusoikeutta itselleen vaikka väkisin käyttäen hyväkseen arbitraarista taloudellista ja älyllistä ylivoimaa siten, että altavastaajan asemaan joutuvan taiteilijan on turvauduttava omien teostensa varastamiseen ja jopa konventionaalisen populaarimusiikin laitamilla hortoilevan äänitaiteen on omaksuttava katutaiteesta tuttu kryptinen tapa verhota taiteen todellinen merkitys, läsnäolo, taidetta tulkitsemaan kykenemättömiltä instituutioilta ja organisaatioilta välttyäkseen kaupallisen potentiaalin vanavedessä lipuvalta trivialisoinnilta ja numeraalisten ja biografisten knoppien varaan rakennetulta ikonografian irvikuvalta, jolla puupäisesti perustellaan yritysten oikeutta omistaa aiemmin universaaleina pidettyjä rakenteita ja muotoja, kuten vaikkapa lenkkitossun raidat tai myriadeja musiikillisia tulkintoja poikivat melodiat, mikä ei ole ainoastaan luovuutta rajoittava asia vaan myös merkittävä taloudellinen uhka kulttuurin parissa toimivalle yksilölle, koska se johtaa protektionististen korporaatioiden kautta meemien ja genomin kaventumiseen samalla, kun ihminen katoaa pimeän päiväkodin pihaan.”
  4. Ja tää soundi. Tietysti se on retroa, ja ilman muuta Television musiikkia voi verrata Kraftwerkiin tai vastaaviin. Mutta mulle se on viileydestään huolimatta hauskaa. Niin kuin leikkimielessä hauskaa. Että tehdääs tällaista nyt!

Koska aidosti, kun taas olin yhden päiväannoksen verran kuunnellut radiohittejä, Spotify-uutuuksia, indieklassikoita ja punkrokkia, oli aika puhdistaa korvansa jollain. JA JUMALEISSÖN, TÄÄ MUSIIKKI TOIMII JUST SIIHEN!

Ektro Records julkaisee Television debyyttialbumin joskus tässä, kuitenkin tämän vuoden puolella.

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä ja Instagramissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s