Kirjoitus pihtaamisesta, itsensä myymisestä ja Kynnet-bändin ihanasta kasetista

Kato ku tää homma menee niin, että pihtaaminen on sit kuitenkin aina tyylikkäämpää kuin heruttaminen tai elimellään joka suuntaan sohiminen. Ja jos oikein hyvä tuuri käy, kannattavampaa, ainakin pitkällä aikavälillä.

Tällä jälkimmäisellä tyylillä saa tietysti paljon enemmän kavereita ja lyhytkestoista hyväksyntää, mutta sillä saa myös helposti vihollisia – tai vielä pahempaa – omaan tekemiseen välinpitämättömästi suhtautuvia ihmisiä.

Kun rakkauden vastakohta ei oikeastaan ole viha, vaan välinpitämättömyys.

No joo, nythän me ollaan siinä maailmassa, jossa jokainen on myyntityöläinen ja hirveän moni valmis antamaan itsestään melkein mitä tahansa, kenelle tahansa ja mihin hintaan tahansa. Yleensä ilmaiseksi, koska se on hyvää promoo.

Ja tää menee sit sekaisen sen kanssa, että tehdään tosi paljon hommia ilmaiseksi, koska se on tärkeää, siitä on hyötyä itselle ja koska se lopulta kääntyy myös taloudelliseksi voitoksi. Että on intohimoa ja hyväksikäyttöä, ja ne molemmat ilmenee ilmaisena työnä. Mutta ne eroaa siinä, kuka siitä ilmaisesta työstä päättää, tekijä vai tilaaja.

Niin että pihtaaminen on tyylikkäämpää kuin jakaminen, mutta jos pihtaa liikaa ja joka tilanteessa, jossain vaiheessa puhelin lakkaa soimasta. Eli rakkaus loppuu ja välinpitämättömyys alkaa.

OKEI, MUT NYT BISNESKONSULTAATIO LOPPUU JA MUSAHEHKUTUS ALKAA!

Mä nimittäin rakastan Kynsien kasetteja ja biisejä ja menoa muutenkin. Mä kirjoitin esimerkiksi Soundin arviossani seuraavan lauseen:

”Ne parhaat biisit, esimerkiksi Menettelee ja Tikusta asiaa ovat autotallisoundisesta poprockista pitäville sellaista ihanuutta, että heikoimpina hetkinä saattaa uskoa taivaan olevan olemassa.”

Se ei välttämättä ole paras tai kaunein kirjoittamani lause, mut yks vilpittömimmistä se on. Ja mä rakastan sitä, kuinka Kynnet ekaks pihtasi tän kasetin biisejä ja nyt jakaa niitä. Ilmaiseksi, omasta tahdostaan.

Tällä työetiikalla pärjäis hyvin markkinatalousskenessä, tiedättekö?

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä ja Instagramissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s