Vanhan maailman aikaan Juha Sipilä olis kieltänyt MYRKKY-KÄÄRMEEN uuden biisin

Kuinka moni muistaa Shitter Limitedin? Alun perin Hyvinkäällä perustettu, mutta kultakautensa aikaan Jyväskylästä käsin vaikuttanut punkbändi hyökkäili milloin politikkoja, milloin McDonald’sia tai Kemiran johtajaa vastaan. Yhtyeen debyytti-ep, vuonna 1989 omakustanteena julkaistu Anna pillua Helena Pesola nousi jopa iltapäivälehtien lööppeihin, kun Pesola nosti kunnianloukkaussyytteen yhtyettä vastaan. Pari vuotta myöhemmin Mäkkärin edustajat kävivät vähin äänin keräämässä Syö paskaa -levyt kaupoista pois, ja taisipa siinä välissä olla joku kohu Wanted Yrjö Pessi -ep:stäkin.

Nykyään poliitikot lienevät tietoisia nk. Streisand effectistä ja sen pikkuserkuista. Eli että ei kannata yrittää saada piiloon sitä, mikä jo on esillä – eikä nostaa esille sitä, mikä on piilossa.

Jos näin ei olisi, Teemu Bergmanin (The Heartburns, Kakka-hätä -77, Pää Kii, Juice Normaali, Nazi Death Camp, Vaasankatu SS, Pitsanaama jne. jne.) uusi bändi MYRKKY-KÄÄRME voisi päästä isoihin otsikoihin uuden biisinsä vuoksi. Hus Sika Metsään (Suomi 100€) ei nimittäin ole i h a n sitä matskua, joka kannustaisi vaikkapa Me Naisia ottamaan Bergmania jatkohaastikseen, siinä kun ei puhuta kovin nätisti istuvasta pääministeristä.

Aivan perkeleen tarttuva ralli se on, vahvasti Bruce Channelin Hey Babya lainaava, mut silti. Ja osoitus siitä, että Bergman on yhä Suomen kovin punkhittien tekijä.

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä ja Instagramissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s