Cina Polada on tosi ihana myös vuonna 2017

Siinäpä ei kovin kauan kestänyt, että Suomen lupaavimpiin indiepopbändeihin lukeutuva Cina Polada loikkasi ulkomaille. Tai siis, että tota noin, että ulkomaiset toimijat huomasivat yhtyeen, ymmärsivät sen hienouden ja halusivat tehdä yhteistyötä.

Eipä tässä vielä ns. cheekisti isollaan asiat ole, mutta ei jokaisen aloittelevan bändin uutta biisiä esitellä Line Of Best Fitissä, eikä jokainen uusi bändi tee sopparia ruotsalaisen Strangers Candy -lafkan kanssa. Eikä kovin usein käy niinkään, että tämän genren biisit keräävät reilussa viikossa yli 20 000 kuuntelua Soundcloudissa.

Että tosi kivasti on lähtenyt liikkelle.

Cina Polada oli vielä parisen vuotta sitten Hilla Miettisen yhden hengen dreampopahtava indieprojekti. Sitten hän kokosi ympärilleen bändin, johon kuuluvat nykyään Tatu Miettinen, Nita Mattila (joka tais muuten muuttaa ulkomaille eikä ole enää bändissä?), Teemu Miettinen ja Tony Salo. Cina Polada on julkaissut neljä biisiä (Face 2 Face, Growing Up, Y.D.D.M. ja Gloom ) ja sillä on takanaan tukku keikkoja (muun muassa Freedom Festivalilla, Lost In Musicissa ja Linnanmäen Valokarnevaalissa).

Bändin omaa nimeä kantava debyytti-ep ilmestyy 29. syyskuuta.

Kuuntele tästä Gloom ja ihastu!

Mä oon Antti Granlund, radiojäbä, manserokin kuningas ja poikkeuksellisen hyvä halaaja. Oon tuottaja Bauer Median omistamassa Iskelmä-radiossa sekä musiikkikirjoittaja Soundissa ja tässä blogissa. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä ja Instagramissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s