Myrkky-Käärme julkaisi uuden biisin Kolmas Maailmansota, joka on TIETYSTI taas aivan ässä

Se on jännä tää yks ihmistyyppi, joka pystyy hengittämään ulos upeita biisejä. 60-luvun puolivälin Brian Wilson. 70-luvun David Bowie. 80-luvun J. Karjalainen. 90-luvun Jansku Kuusela. 2000-luvun… kenethän mä tähän keksin.. vaikka Pharrell Williams! Ja nykyään esimerkiksi Teemu Bergman.

Siis tota, hyviä biisintekijöitä on vaiks kuinka paljon, mutta toisilla on tekemisissään joku ihme juttu, että mitä tahansa sieltä tulee, aina kelpaa. Että kun jotkut, ihan jo mainetta ja menestystä keränneet tyypit rustaavat omia kolmeminuuttisiaan tuskaisina, hiki otsalla, silloin tällöin onnistuen, nää ihmetyypit tuuttaavat ulos materiaalia, joka keskinkertaisimmillaankin on loistavaa. Ja vaikka kuinka yrittäisi päästä sisälle siihen prosessiin tai analysoida niitä biisejä, siitä taianomaisesta osaamisesta ei oikein saa kiinni.

Että miks nää yhdet ihan samoista soinnuista, sävelistä ja soundeista kootut laulut on niin paljon parempia kuin ne toiset.

Teemu Bergmanin uusi bändi, tai yksi niistä uusista, Myrkky-Käärme, on julkaissut netissä tukun biisejä ja yhden 7-tuuman vinskankin, sympaattisesti nimetyn Junttikysymyksen lopullinen ratkaisu -ep:n. Okei, bändin KAIKKI biisit ei oo mitään viiden tähden kamaa, mutta silti osumisprosentti on kohtuuttoman kova. Kesäkuussa julkaistu Juha Sipilä -biisi ja tämä viikonloppuna nettiin ilmestynyt Kolmas Maailmansota ovat sen sortin melodista punkrokkia, ettei nykyään samaan pysty kuin parikolme muuta biisintekijää.

Lisää tätä, maailman loppuun asti.

Mä oon Antti Granlund, radiojäbä, manserokin kuningas ja poikkeuksellisen hyvä halaaja. Oon tuottaja Bauer Median omistamassa Iskelmä-radiossa sekä musiikkikirjoittaja Soundissa ja tässä blogissa. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä ja Instagramissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s