Tykkäätkö powerpopista? Sit sä RAKASTAT Plastic Tonesin uutta biisiä!

Muistatko Plastic Tonesin?  Intoilin viime vuonna helsinkiläisbändin ensimmäisestä netissä julkaistusta biisistä The Eyes. Kuvailin yhtyeen musiikkia ajattomaksi, ihanaksi, 80-luvun mieleen tuovaksi voimapopiksi.

Sen jälkeen on tapahtunut erinäisiä asioita. Yhtye on julkaissut uutta musiikkia, ja kesäkuussa bändi keikkaili Euroopassa, muun muassa Ruotsissa, Saksassa, Belgiassa ja Puolassa. Syksyllä viisikko nähdään eri puolilla Suomea, esimerkiksi Helsingissä, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa, Kotkassa ja Kouvolassa. Ahkeria tyyppejä siis.

Tietysti se iso uutinen Plastic Tonesiin liittyen on, että Svart julkaisee syyskuussa bändiltä mini-lp:n Wash Me With Love, sekä vinskana että lisäksi yhtyeen ep:t sisältävänä cd:nä. Ariel on julkaisun ensimmäinen näyte, juuri niin positiivinen, melodinen ja tanssittava kuin sopi odottaa.

Tästä on syytä jokaisen tykätä.

 

Mä oon Antti Granlund, radiojäbä, manserokin kuningas ja poikkeuksellisen hyvä halaaja. Oon tuottaja Bauer Median omistamassa Iskelmä-radiossa sekä musiikkikirjoittaja Soundissa ja tässä blogissa. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä ja Instagramissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s