Mitä yhteistä on Henna Narvalla, PMMP:llä, Pelle Miljoonalla ja Hevisauruksella?

Suomalaisessa lyriikassa on oma lukunsa viimeisille asioille. Viimeiselle mahdollisuudelle, viimeiselle tupakalle, viimeiselle valitusvirrelle, viimeiselle Atlantikselle, viimeiselle mammutille, viimeiselle laululle, taivaan viimeiselle päivälle, viimeiselle tuopille, viimeiselle syksylle ja tietysti viimeiselle kesälle. Aiheen ympärillä ovat taituroineet kaikki Pelle Miljoonasta ja J. Karjalaisesta PMMP:n, Pimeyden, Stam1nan ja Timo Rautiaisen kautta aina Nylon Beatiin ja Hevisaurukseen.

Viimeinen jokin merkitsee lähes aina jotain surullista tai melankolista, vähintäänkin haikeaa. Joko viattomuuden loppua tai sitten konkreettista kuolemaa.

Mutta ei Henna Narvalla!

Hänen uudessa biisissään Viimeinen lasi punkkua sana ”viimeinen” tarkoittaa intohimoa ja halua, että kun viimeinen lasi on juotu, pitäisi saada lisää, koska tämä mitä tässä nyt just oli, ei riitä mihinkään. Viimeinen lasi ei ole Henna Narvalle viimeinen, vaan ennemminkin ensimmäinen tulevien kymmenten lasillisten sarjassa.

Intoilin maaliskuussa Narvan kyvystä naittaa yhteen indie ja pop. Hänen musiikissaan on paljon tuttuja elementtejä, mutta myös poikkeuksellista raikkautta. Hänen molemmat julkaistut biisinsä tuottanut Lake Jons -yhtyeen Jooel Jons on luonut hyvällä tavalla kaupallisen äänimaailman, joka ei kuitenkaan ole yksi yhteen sen (liian paljon) vallalla olevan nykypopsoundin kanssa.

Kohti YleX:n soittaria, toivon!

Mä oon Antti. Stop, Shake, Honey, Go on Facebookissa, ja mä oon esim. Twitterissä ja Instagramissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s