Mikä ihmeen Stop, Shake, Honey, Go?

Mikä?

Stop, Shake, Honey, Go on vuonna 2010 perustettu indieen, alternativeen, valtavirran ilmiöihin ja yleiseen hassutteluun keskittyvä musiikkiblogi. Nykyään blogilla on noin 5 500 lukijaa kuussa, ja juttuja luetaan noin 8 000 kirjoituksen kuukausitahtia (keskiarvo marraskuu 2016 – kesäkuu 2017).

Aikanaan keskityin pääosin uuteen ulkomaiseen (ja erittäin tuntemattomaan) musiikkiin, mutta nykyään Stop, Shake, Honey, Gon pääpaino on uudessa kotimaisessa musiikissa. Silloin tällöin mä slummailen myös valtavirtajutuissa, musiikkibisneshommissa, kaupallisen radion kiemuroissa ja sen sellaisissa jutuissa.

Kuka?

Mä oon Antti. Päivätyötäni olen tehnyt 12 vuoden ajan radiossa, suurimman osan ajasta juontajana (Radio 957:n aamu, Iskelmän Aamuklubi), osan toimittajana, nyt Iskelmän aamuohjelman tuottajana. Työnajantaja on pysynyt koko ajan samana, vaikka omistaja onkin vaihtunut tasaisin väliajoin (nykyinen on Bauer Media).

Radiotöiden lisäksi olen kirjoittanut levyarvioita muutaman vuoden ajan Soundiin.

Hetken aikaa pidin blogia Battlestar Pluto -nimellä, ja tumblrissakin mulla oli jotain. Neljän vuoden ajan Stop, Shake, Honey, Go oli osa Rosvot.fi-sivua, tosin viimeisen pari vuotta blogi oli käytännössä kuollut. Lisäksi oon pitänyt Radio Chicken BBQ -blogia netissä ja Facebookissa.

Jos sulla on oma tai manageroitava bändi, kerro siitä mulle, antti.granlund@bauermedia.fi.

 

antti-2

Tässä kuvassa mä oon syömässä kebaania Red Hot Chili Peppersin keikalla Ratinassa. Se oli hirvee keikka.